Onderhoud en advies

Onderhoud

De eigenaar en de gebruikers zijn verantwoordelijk voor de brandveiligheid van een gebouw, zowel als het gaat om de bouw als het onderhoud en het gebruik ervan. 
Per 1 november 2008 gelden nieuwe landelijke regels voor het brandveilig gebruik van gebouwen. Deze zijn vastgelegd in het Gebruiksbesluit. In het Gebruiksbesluit worden zaken geregeld die nodig zijn om het gebouw in goede staat te houden. Het garanderen van veiligheid is geen vanzelfsprekendheid. Daarom neemt Heijberg Brandwering voor organisaties de controle en het onderhoud uit handen. Ook is het mogelijk om alle voorzieningen uitgebreid in kaart te brengen. In een logboek wordt de situatie van het gebouw vastgelegd. Controles en reparaties worden hierin gedocumenteerd. 
 

Advies

De specialistische en diepgaande kennis en ervaring over brandveiligheid maken Heijberg niet alleen een leverancier, maar ook een volwaardige gesprekspartner. In samenwerking met onze leveranciers bieden wij een deskundig advies uit en bekijken wij samen met u de mogelijkheden. U ontvangt een uitgebreid technisch advies over de toepassing van de juiste producten. Bovendien is het mogelijk om uw situatie ter plekke in kaart te brengen en op basis hiervan een schriftelijk en vrijblijvend plan te realiseren.